Tekniska lösningar

Allt från villalarm till mer avancerade larmlösningar
Vi har tekniska lösningar för alla: allt från villalarm till mer avancerade larmlösningar för företag med höga säkerhetskrav. I vårt val av teknik sätter vi funktion och användarvänlighet främst. Inom larm och passagesystem har SOB samarbete med certifierade leverantörer som garanterar kvalitén.
SOB tekniska lösningar - fasta larminstallationer
Fasta larminstallationer

Vi hjälper till med larm och säkrar hem och företag efter gällande försäkringskrav.

SOB tekniska lösningar - mobila larmlösningar
Mobila larmlösningar

När du tillfälligt behöver larma till exempel containrar, en byggarbetsplats eller efter ett inbrott. På några minuter finns larmen utplacerade och larmet går till larmcentral samt sms:ar och ringer upp önskade mottagare. Larmet sätts på och av med din egen mobiltelefon.

SOB tekniska lösningar - positionslarm med GPS
Positionslarm med GPS

I de fall du behöver larma för att kunna spåra till exempel värdefullt gods vid transportering. Med en enkel programvara i din mobiltelefon kan du sätta på och av larmet, ringa upp larmet för avlyssning samt följa larmets position (genom en karta, adress och GPS-koordinater).

SOB tekniska lösningar - personlarm
Personlarm

Mobilt personlarm med GPS-positionering för yrkesgrupper med utsatta positioner eller riskfyllda arbeten. Larmet går även att få med ”Man Down” vilket innebär att larmet larmar automatiskt om personen som bär det på sig trillar/faller.

SOB tekniska lösningar - brand- och driftslarm
Brand- och driftslarm

SOB erbjuder allt från traditionella brandlarm till de senaste tekniska lösningarna för att hålla koll på produktionsflöden, depånivåer och drift. Vid avvikelser larmas ansvariga personer.

SOB tekniska lösningar
Kameraövervakning

Kameror är ett effektivt hjälpmedel vid inbrott, snatteri, rån och överfall.

Vill du veta mer om våra tekniska lösningar?
Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!
Kontakta oss